zavřít
Zavařeniny, džemy a marmelády, rajčata, rajčatové pasaty, pesta a zavařená zelenina, ovoce.... všechny tyto produkty Vám nabízíme od společnosti Le conserve della nona!
Společnost Le conserve della nonna (volně přelozeno Babiččiny zavařeniny) byla založena v roce 1973.
Její výrobní filozofie se zaměřuje na autenticitu a kvalitu surovin, výběr technologií a zachování čerstvosti. Produkty, které pro Vás dovážíme, jsou připravovány s péčí, výběrem čerstvých ingrediencí, vybraných na vrcholu zralosti, bez konzervačních látek a přísad. To vše se promítá do jejich vysoké kvality.
Žádné konzervanty, žádná barviva, bez přídavku sacharózy!
Objevte přírodní a přirozenou sladkost prvotřídních bobulí z voňavého lesa,meruněk nebo jahod, švestek a nebo třešní. Ochutnejte netradiční pomerančový džem, vše zpracované bez přídavku sacharózy! Nebo Extra džem z fíků, vyrobený pouze z čerstvých fíků, podle tradiční metody a který obsahuje více než 60 g ovoce na 100 g výrobku. Je to jako pravá domácí zavařenina od babičky. Žádné konzervanty ani jiné chemické přísady!
Pesto alla Genovese - Máte to štěstí zažít tento klenot Ligurie! Pesto je slavný poklad středomořské kuchyně! Z této úžasné krajiny pochází všechny použité ingredience, bazalka, extra panenský olivový olej, a dokonce i piniové oříšky. Tento recept striktně dodržuje tradiční postupy šéfkuchařů z Janova.
Sušená rajčata - V krajích Puglia a Basilicata jsme každý srpen svědky barevné podívané! Červená rajčata vystavená spalujícímu slunci - tradiční sušení rajčat. Le Conserve della Nonna je nabízí v oleji, ochucené česnekem, kapary, chilli a voňavými bylinkami. Můžeme použít i jako výborný a chutný předkrm!
Grilovaná cibule - Chutné zakousnutí! Můžeme použít jako předkrm: podáváme s opečeným chlebem a uzeninou. Sběr plodů probíhá v okamžiku dokonalé zralosti. Čerstvé plody jsou zpracovány a baleny výhradně do 24 hodin.
A mnoho dalších zeleninových pochoutek.
Omáčky a hotové směsi jsou výborné například pokud Vás tlačí čas a potřebujete udělat kvalitní a chutné jídlo do půl hodinky. Jednoduše k těstovinám přidáte hotovou omáčku a můžete servírovat!
Boloňská omáčka - (Ragu di carne) Masová omáčka na těstoviny. Nejžádanější klasika, připravena ihned k použití, není potřeba další tepelné úpravy, stačí ohřát a smíchat s těstovinami. Typickým jídlem v kraji Romagna jsou tagliatelle s touto omáčkou, velkorysý a chutný pokrm. Použité vepřové maso a šunka jsou výhradně italského původu.
Rajčatová omáčka s grilovanou zeleninou -(Sugo alle verdure grigliate) Ke klasické rajčatové omáčce jsou přidány všechny příchutě a barvy na zahradě! Grilovaná zelenina, bylinky a italské koření. Tato omáčka je přísně vegetariánská.
Středomořská omáčka -(Sugo mediterraneo)Kapary a bylinky: ve světle receptů středomořských chutí! Chutný recept připraven ihned k použití. Vzpomínka na nádhernou dovolenou, strávenou na větrných útesech Salina, slyšíte moře a užíváte si vůně z kuchyně ostrova....
Rajčatová omáčka se škeblemi - (Sugo alle vongole) Chutné koření z Kampánie (oblast v jižní Itálii), čerstvá rajčata a příchuť moře! Připravena ihned k použití, není třeba dalšího vaření. Výborně se hodí na špagety a vermicelli.
Rajčatová omáčka s tuňákem - (Sugo al tonno)Námořnická omáčka, ochucená masem z tuňáka. Připomíná rušné přístavy v Sicílii a Sardinii. Výborně se hodí na špagety a vermicelli. Připravena k přímému použití, není třeba dalšího vaření.
Majitel-Milan Andrýsek
Holická 1173/49a, Olomouc, 779 00, Czech Republic, Mobil: +420 603 464 710